Jij en CVT

CVT geeft jou een heel goede basis om te kunnen zingen wát jij wilt en hóe jij het wilt. Het helpt je om je eigen sound te kiezen en je eigen muzikale stijl te ontwikkelen. Een leerling van me verwoordde dat laatst als volgt:

“Ik heb het gevoel dat ik een enorme gereedschapskist aangereikt heb gekregen en dat ik nu precies weet wanneer ik de hamer of de schroevendraaier moet pakken om te maken wat ik wil.”

CVT gaat ervan uit dat zingen altijd goed moet voelen en geen pijn doet of irritatie geeft. De methode is het resultaat van intensief onderzoek dat is vertaald naar praktische tools waarmee je als zanger gericht aan de slag kunt.

Geautoriseerd

Omdat de methode zo goed werkt, wordt hij regelmatig gekopieerd onder een andere naam. Ook claimen veel zangdocenten dat ze CVT-docent zijn, terwijl ze nooit een opleiding aan ons opleidingsinstituut hebben gevolgd. Wil je zeker zijn dat je op de juiste manier les krijgt, let dan goed op of iemand geautoriseerd CVT-docent is.

CVT Zangdocenten
Complete Vocal Institute

Meer weten over CVT?

Kijk op de website van het opleidingsinstituut in Denemarken (Engelstalig) of die van de Nederlandse branchevereniging van geautoriseerde CVT-docenten. Je kunt ook de gratis app downloaden (Engelstalig). Die vind je in de Apple app store of via Google Play. En natuurlijk kunt je ook een proefles bij mij komen doen, neem gerust contact op!