...

Complete Vocal Technique


Een revolutionaire zangmethode. Leer nu hoe je alle klanken in alle stylen muziek kunt maken met gezond stemgebruik. Met zeer concrete en effectieve technieken die snel resultaat geven. Zelfs als het gaat om effecten zoals: Distortion, Creak and Creaking, Growl, Grunten, Vibrato, Screams enz.

Zangles


Er zijn verschillende lessen mogelijk. Zo zijn er privé zanglessen, duo zanglessen en groeps zanglessen. In de lessen staat de wens van de zanger of zangeres altijd centraal. We werken toe naar de sound die jij mooi vindt en gaan dan kijken hoe je deze sound kunt krijgen met gezond stemgebruik.

In een privé zangles krijg je 1 op 1 les en wordt er gewerkt aan technieken die jij graag wilt leren. Zo kies je zelf een lied uit waar je een duidelijke vraag in hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn; het halen van een hoge noot, meer of minder volume, interpretatie van een tekst/song, verschillende stemeffecten leren enz. Op deze manier werk je met een duidelijk doel en kun je het meteen toepassen in je lied. Dit werkt vaak heel motiverend.

Wil je graag samen met een vriend of vriendin op les dan kun je kiezen voor een duo zangles. In een duo zangles zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het lesgeven. Je kunt er samen voor kiezen om les te krijgen zoals tijdens een privé les. Je krijgt dan zelf 20 minuten les en de andere 20 minuten kijk je naar de les van je vriend of vriendin. Uiteraard word je bij de les van de andere partij als toehoorder ook praktisch betrokken. Een andere mogelijkheid is dat je samen aan dezelfde techniek werkt. Op die manier kiest de docent steeds een onderwerp uit waar in de les aan wordt gewerk. Met jullie wens als uitgangspunt.

Ook is er de mogelijkheid tot een groeps zangles. Zing je samen in een koor of vind je het leuk om met meerdere vrienden samen te zingen en wil je graag samen op les dan is dit de juiste les voor jullie. In een groeps zangles is er minder ruimte om 1 op 1 aan de slag te gaan. Daarom zal in deze les de nadruk liggen op gezamenlijk verschillende technieken leren.


Een privé-, duo- of groeps zangles duurt 45 min. per les en is mogelijk vanaf 16 jaar en ouder.

 

Gebruik het contact formulier voor vragen of het maken van een afspraak voor een proefles! 

Complete

      Vocal

            Technique

                   in 6 weken!

       Op donderdagavond

Cursus 1

14 september t/m 19 oktober 2017

Cursus 2

9 november t/m 14 december 2017

Van: 19:00u tot 22:00u

Inclusief Koffie en Thee

Locatie: Hoorn of directe omgeving

Meld je aan voor cursus

       1 & 2 en ontvang

                      € 50,- korting!!

Kijk voor meer info bij 'workshops'...

Of meld je nu aan via:

info@cvt-zangles.nl

of bel: 06 557 748 77